+36 70 423 4661 / info@ptaska.hu

Szállítási feltételek

Megrendeléseinket 2 munkanapon, legrosszabb esetben 4 munkanapon belül GLS csomagküldő szolgáltatóval eljuttatjuk Önhöz. 

Rendeléseket kizárólag itt a webshopban tudják leadni (e-mail-ben, telefonon csak tájékoztatni tudjuk Önöket!).


Személyes átvétel: személyes átvétel választása esetén a megrendelt termékeket összeállítjuk, ezt követően a megadott elérhetőségeken értesítjük a Felhasználót arról, hogy a megrendelt termékeit átveheti az általa a megrendeléskor kiválasztott címen. Az áfás számlát és ha a megrendelt termékekhez jótállási jegy tartozik, akkor a jótállási jegyet a csomag átvételekor adjuk át.

Futárral történő kiszállítás: Futárral történő kiszállítás esetén a Felhasználó köteles a csomag tartalmát a futár előtt megvizsgálni, és a termékeken, illetve a csomagoláson észlelt esetleges sérülés, vagy hiányos teljesítés esetén a Felhasználó köteles jegyzőkönyv felvételét kérni a futártól és sérülés esetén a csomagot a Felhasználó nem köteles átvenni. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt a Szolgáltatónak nem áll módjában elfogadni. Az áfás számlát a csomag tartalmazza.

Szállítás díja arányosan nővekszik a rendelések súllyával, ezt a kosárban automatikusan látni fogják. 


Egyéb információk:
Áraink tartalmazzák a termékdíjat. 
Az egyes termékek funkciójuk betöltése során használatukkal, valamint elhasználódásuk után - általában hulladékként - terhelik vagy veszélyeztetik a környezetet.
A termékdíjas szabályozás célja, hogy a termékdíj-köteles termékek által közvetve vagy közvetlenül okozott környezeti károk megelőzéséhez, mérsékléséhez az állam számára pénzügyi forrásokat teremtsen.
A reklámhordozó papírok termékdíjának megfizetéséről szóló 2012. január 02-án életbe lépett törvény 2014.01.01-i hatályú módosítása szerint, Magyarországon a papír csomagolások után 19 Ft/kg+ÁFA a fizetendő termékdíj.
A termékdíjak befizetése törvényi kötelezettség.